Forensisch congres Davos

Interesse

Save the date Forensische Masterclasses 2021

Het congres van afgelopen maart zal nog lang in ons geheugen staan om twee redenen. Ten eerste omdat het concept door u werd gewaardeerd met een 9.1(!) en ten tweede omdat het waarschijnlijk het laatste congres is geweest dat u in 2020 nog live hebt kunnen volgen.

Wanneer een congres zo gewaardeerd wordt als dit gaan we natuurlijk door met de organisatie. Op het moment van schrijven zijn alle coronamaatregelen iets versoepeld al blijft natuurlijk de zorg rondom een opvlamming van het virus bestaan. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en zullen onze voorwaarden daar zo veel mogelijk op aanpassen.

Wij blijven optimistisch en gaan ervan uit dat we in maart 2021 elkaar weer mogen ontmoeten in Davos. Maar optimisme is goed, realisme ook. Daarom willen we u vragen eerst aan te geven of u interesse hebt in dit congres in maart. Het verplicht u tot niets maar wij kunnen inschatten - op basis van de respons - of er voldoende interesse is. Verder zullen we op de website duidelijk de reisopties aangeven, met trein of eigen auto is Davos ook prima te bereiken. Kortom, ga vooral naar de website om daar alle informatie te lezen, ook over het nieuwe programma. De lijst van inleiders en workshop begeleiders is bijna rond en zal u zeker aanspreken.

Het thema van 2021 is:

Communiceren: tussen weten & begrijpen.

Communiceren over recidiverisico, communicatie tussen rapporteur en jeugd, contact tussen onderzoeker en onderzochte, communicatie tussen alle spelers in het veld en emotionalisering van het strafrecht.

Wij hebben er, samen met alle sprekers, weer heel veel zin in en we hopen u ook van 4 tot 7 maart 2021 weer in Davos te mogen begroeten.


Wilt u op de hoogte blijven en bericht ontvangen wanneer u kunt aanmelden, klik dan op de interesseknop en vul uw
gegevens in.