Forensisch congres Davos

Reistips

Wilt u liever dat de reis voor u geregeld wordt, neem dan contact op met Margreet of Dominique (info@morganiseren.nl) en vraag naar de mogelijkheden.

Auto

Davos is makkelijk te bereiken met de auto. Houdt u wel rekening met sneeuw. Winterbanden en sneeuwkettingen zijn een vereiste. De reis gaat hoofdzakelijk over de snelweg maar vanaf Landquart is er geen snelweg meer en klimt u gestaag richting Davos. 

In kilometers is Davos Platz vanuit Utrecht ongeveer 910 kilometer en staat er qua reistijd ongeveer 8.40 uur voor. Zie verder bijvoorbeeld: www.routenet.nl


Trein

Sinds december 2021 rijdt er weer een rechtstreekse nachttrein naar Zwitserland.  
Met de dagtrein Davos Platz bereiken is ook mogelijk. Bij vertrek op donderdag 7 maart komt u pas om 18.29 uur (of later) aan in Davos. Het congres is dan al van start gegegaan. Een optie is om een dag eerder naar Davos te reizen. 

Meer informatie over de actuele reistijden en de kosten kunt u vinden op de website van "NS International". 

Boeken via "de treinwinkel.nl" is ook een goede optie.

 

Vliegtuig

Zowel KLM als Swiss bieden regelmatige lijnvluchten aan naar Zürich. Bedenk wel, dat u er met de vlucht alleen nog niet bent. Van Zürich naar Davos reist u per trein. Hier moet u zeker nog 2.45 uur aan reistijd voor uittrekken. Bij KLM is dat de vlucht van 6.50, 9.40 en 12.15 uur. U bent dan om 8.15, 11.05 of 13.35 uur op vliegveld Kloten (Zürich). Met Swiss vliegt u om 07.00 of 9.50 uur. U bent dan om 08.25 of  11.15 uur in Zürich). 

Voor het vervolg van de reis neemt u vanaf het vliegveld de trein naar Haubtbahnhof, van daar naar Landquart en vanaf Landquart reist u met de Rätische Bahn (smalspoortrein) naar Davos Platz. De actuele treintijden kunt u vinden op  www.sbb.ch

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd mailen naar info@morganiseren.nl.